ENERGIATAKARÉKOSSÁG

Oxyma ipari párásítás

Környezetbarát és energiahatékony működés, extrém alacsony költségű üzemeltetés

Kapcsolat

Párásító rendszereink extrém alacsony üzemeltetése szintén több tényezőből tevődik össze.

Egyik részről köszönhető ez a magasnyomású technológiának, így nem szükséges termikus energiát befektetnünk a párolgáshoz, ezáltal a hagyományos melegvizes-termikus párásítókhoz viszonyítva az általános üzemeltetési költség kiemelkedően alacsonynak bizonyul. Általánosságban elmondható, hogy ugyanazon párolgási teljesítménynél a villamos-energiafogyasztás az 1/30-ad része a termikus párásítókénak.

A pneumatikus párásító technológiával összehasonlítva az Oxyma párásító rendszerek energiafogyasztás körülbelül az 1/10-ede.

Crypto Icon 13 3

A rendkívül alacsony üzemeltetési költség köszönhető továbbá a beépített prémium minőségű és professzionális anyagoknak. Az általunk használt rendszerelemek magas minősége miatt a meghibásodások lehetősége rendkívül alacsony.

Crypto Icon 15

Fontos megemlíteni, hogy ez utóbbiban fontos szerepet játszik az Oxyma párásító rendszerek egyszerű felépítése, csökkentve így a hibalehetőségek és ezzel arányosan a tényleges hibák számát, amelyek javítása később plusz költséget jelenthet a felhasználóknak.

Crypto Icon 14

Végül, de nem utolsó sorban büszkén jelenthetjük ki, hogy az általunk használt prémium minőségű, precíziós Oxyma fúvókák időszakos cseréje nem szükségszerű és a folyamatos és tartós üzem a cserék nélkül is megvalósítható.

Az esetek nagy részében rendszereinket ventilátorok nélkül szereljük a porlasztó csúcsoknál, ezzel is elősegítve a rendszereink alacsonyabb energiafogyasztását.

Mivel nincs forgó-mozgó-kopó alkatrész a fúvókáknál, így a karbantartási költségek szintén alacsonyabbak, ezért rendszereink hosszú távon jelentős megtakarításokat realizálnak ügyfeleinknek, amelyek nem csak az alacsony üzemeltetésnek, hanem a szintén extrém alacsony karbatartásoknak is köszönhetőek.

Konzultálni szeretne? Lépjen veünk kapcsolatba most!

Ha segítségre, információra van szüksége írjon nekünk és a lehető leghamarabb válaszolunk kérdésére.