Biztonsagos_ipari_parasitas

HydroFlow ipari párásítás rendszerek – Fontos szempont a biztonság

Ipari párásítás rendszereink tervezésekor számos tervezési fázisnál kiemelt figyelmet fordítunk a biztonságra.

Az ipari párásítás rendszereink biztonságos és megbízható üzemeltethetősége nem csak a kiválasztott magas minőségű ipari párásítás rendszerelemeken múlik.

Az ipari párásítás rendszer magasnyomású ágában használt speciális, nyomásálló anyagokat speciálisan erre a célra tervezett anyagminőségekből állítjuk össze, valamint többszörösen túlméretezzük az évtizedeken át tartó problémamentes üzem érdekében.

Különös figyelmet fordítunk továbbá az ipari párásítás rendszereinkben lévő központi vezérlésre, amelyet a piacon kapható legmegbízhatóbb elemekből állítunk össze.

Több ipari párásítás programból és vezérlési megoldásból választhatjuk ki az ügyfeleink számára legmegfelelőbb kialakítást egészen az alap mechanikus-relés kapcsolástól a bonyolult PLC folyamatirányítási rendszerünkig, mely utóbbiból több verzió áll rendelkezésre az ipari párásítás rendszerünk vezérlésére.

Általánosságban elmondható, hogy minden ipari párásítás vezérlésünk tartalmaz biztonsági funkciókat, melyek gondoskodnak az esetleges fizikai károk megelőzéséről, és a víz folyamatos regenerációjáról.

Ipari párásítás vezérléseinket a legtöbb esetben szünetmentes táppal látjuk el, így egy esetleges áramszünet esetén sem tud a rendszer az adott ciklusban ragadni.

Ipari párásítás vezérlésünk folyamatosan kommunikál a teljes vízkezelő rendszerrel, így a komplex ipari párásítás rendszert egyként kezeli és előre értesít, ha be kell avatkozni.

A központi ipari párásítás vezérléssel minden karbantartást egészen a szűrőbetétek cseréjétől előre jelzünk, így gondoskodunk arról, hogy a minden feltétele meglegyen az ipari párásítás problémamentes működésnek.

Végül, de nem utolsó sorban a beépített HydroFlow ipari párásítás fúvókák, valamint a rendszereink kialakítása miatt az ipari párásítás rendszereink cseppenésmentesen és dugulásmentesen tudják garantálni az éveken át tartó folyamatos szórásképet és a problémamentes működést.

Prémium minőségű és professzionális ipari párásítás rendszereink minden oldalról garantálják az észrevehetetlen működést.