Ipari_parasitas_legnedvesites

Ipari_parasitas_legnedvesites

HydroFlow ipari párásítás – légnedvesítés egy elektronikai szerelő üzemben

2017 év végén egy újabb ipari párásító rendszert építettünk egy elektronikai szerelő üzemben. Az ipari párásítás és légnedvesítés a legyártott alkatrészek magasabb minősége miatt elengedhetetlen az ügyfelünknek. A páratartalom szabályozást 40,5 – 43% között kérte az ügyfelünk, a rendszer pedig lehetővé teszi a rendkívül finom szabályozást, akár tizedes pontossággal. A növelt belső relatív páratartalom nem csak a legyártott alkatrészek minőségében játszik fontos szerepet, hanem a térbe besétálva azonnal érződik a magasabb páratartalom. A nyálkahártya lélegzés közben nem szárad ki, a bőrrepedezés is teljes mértékben megszűnik és az ember máris komfortosabban érzi magát a térben.

A rendszer teljesen észrevehetetlenül működik, alapvető tulajdonsága a rendkívül finom szóráskép, a cseppenésmentesség és a dugulásmentesség.

Ha Ön is egy jól működő prémium minőségű párásító rendszer üzemeltetője szeretne lenni, amivel nincsenek váratlan problémái, úgy vegye fel velünk a kapcsolatot. Energetikai mérnök munkatársaink készséggel állnak rendelkezésére.

Kérjen ingyenes helyszíni felmérést és egyedi ajánlatot!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..