Direkt_porlasztasos_parasitas_energiamegtakaritas

HydroFlow ipari párásítás – Környezetbarát és energiahatékony működés, extrém alacsony üzemeltetési költségek

Ipari párásítás rendszereink extrém alacsony üzemeltetése szintén több tényezőből tevődik össze.

Egyik részről köszönhető ez a magasnyomású technológiának, így nem szükséges termikus energiát befektetnünk a párolgáshoz, ezáltal a hagyományos gőzös-termikus ipari párásítás technológiához viszonyítva az általános üzemeltetési költség kiemelkedően alacsonynak bizonyul. Általánosságban elmondható, hogy ugyanazon párolgási teljesítménynél a villamos-energiafogyasztás az 1/30-ad része a termikus ipari párásítás technológiáénak.

Ez leginkább annak köszönhető, hogy a HydroFlow ipari párásítás rendszerek magas nyomáson tisztított vizet préselnek át a mikronos HydroFlow ipari párásítás fúvókákon. Ennek következtében a víz aeroszolokra bomlik szét, melyek pár mikron nagyságú vízszemcsék. A mikronos vízszemcsék a levegőbe érve azonnal abszorbeálódnak és megtörténik a 100%-ig hatékony párolgás, amely a környezet nedvesítése nélkül azonnal növeli a belső relatív páratartalmat.

A pneumatikus ipari párásítás technológiával összehasonlítva a HydroFlow ipari párásítás rendszerek energiafogyasztás körülbelül az 1/10-ede.

Az extrém alacsony üzemeltetési költségek a beépített prémium minőségű és professzionális anyagoknak köszönhetőek. Az általunk használt ipari párásítás rendszerelemek magas minősége miatt a meghibásodások lehetősége rendkívül alacsony.

Fontos megemlíteni, hogy ez utóbbiban fontos szerepet játszik a HydroFlow ipari párásítás rendszerek egyszerű felépítése, csökkentve így a hibalehetőségek és ezzel arányosan a tényleges hibák számát, amelyek javítása később fejfájást jelenthetne a felhasználóknak.

Végül, de nem utolsó sorban büszkén jelenthetjük ki, hogy az általunk használt prémium minőségű, precíziós HydroFlow ipari párásítás fúvókák időszakos cseréje nem szükségszerű és a folyamatos és tartós üzem a cserék nélkül is megvalósítható.

Az esetek nagy részében ipari párásítás rendszereinket ventilátorok nélkül szereljük a porlasztó csúcsoknál, ezzel is elősegítve az ipari párásítás rendszereink alacsonyabb energiafogyasztását.

Mivel nincs forgó-mozgó-kopó alkatrész a HydroFlow ipari párásítás fúvókáknál, így a karbantartási költségek szintén alacsonyabbak, ezért ipari párásítás rendszereink hosszú távon jelentős költségmegtakarítást realizálnak ügyfeleinknek, melyek nem csak az alacsony üzemeltetésnek, hanem a szintén extrém alacsony karbantartásoknak is köszönhetőek.