Ipari_parasitas_legnedvesites

HydroFlow higiénikus ipari párásítás rendszerek

Az ipari párásítás rendszereink tervezésénél az egyik fő szempontunk a higiénikus működtethetőség. Biológiai vízkezelésben szerzett tapasztalatainkat felhasználva olyan ipari párásítás rendszereket építünk, melyek hosszú éveken át garantálják a steril és higiénikus vízminőséget.

A beépített ipari párásítás rendszerelemek mindegyike ételipari minősítéssel rendelkezik, így a beépített magas minőségű termékekkel is biztosítjuk a higiénikus működést.

Az ipari párásítás rendszereink vízkezelő egysége olyan műszaki megoldásokat tartalmaz, melyek elősegítik a víz folyamatos áramlását, így mozgásban tartjuk a vizet minden vízkezelő egységben, valamint a gyűjtő tartályban.

Ezentúl természetesen minden ipari párásítás vízkezelő rendszerünk alap tartozéka az UV sterilizáló.

Az ipari párásítás rendszereink időszakos karbantartásakor TwinOxide vízfertőtlenítést végzünk a teljes vízkezelő rendszeren, valamint a magasnyomású ágon egyaránt.

Opcióként ügyfeleink kérhetik ipari párásítás rendszereinket folyamatos TwinOxide adagolással is, így egy minimális koncentrációval folyamatosan gondoskodunk a biológiai sterilitásról a rendszer minden pontján egyaránt.

A HydroFlow ipari párásítás rendszerek magasnyomású ágának kialakítása szintén lehetővé teszi a víz folyamatos áramlását, így biztosítjuk az ipari párásítás rendszer tisztulását és regenerációját. Nem adunk lehetőséget a pangó víz kialakulásának a HydroFlow ipari párásítás rendszerekben.

Az ipari párásítás tervezéskor és a telepítéskor egyaránt különös figyelmet fordítunk a pangó víz, a biofilm, valamint a baktériumok kialakulásának megelőzésére. A kapott ipari párásítás rendszer minden szempontból higiénikus, amelyet magasabb biztonsággal üzemeltethetnek partnereink.