HydroFlow_parasito_fuvokak_komfortos_parasitas

HydroFlow komfortos ipari párásítás – Észrevehetetlen porlasztás – Észrevehetetlen működés

Ipari párásítás rendszereink több szempontból álló tervezésénél kiemelt figyelmet fordítunk a porlasztó csúcsok alatt dolgozó emberek komfort érzetére.

Több, mint 1,5 évtizede folyamatosan nagy erővel fejlesztjük a saját prémium minőségű, precíziós ipari párásítás fúvókáinkat, és büszkén kijelenthetjük, hogy a HydroFlow ipari párásítás fúvókák világelsőnek számítanak a párásítás fúvóka piacon.

Az ipari párásítás fúvókáink furatának és belső kidolgozásának rendkívül alacsony tűrései biztosítják a precíz működést, a maximálisan pontos átáramló térfogatáramot, valamint a fúvóka típusonként azonos szórásképet.

A HydroFlow precíziós ipari párásítás fúvókák térfogatárama általánosságban elmondható, hogy vízáteresztő képességük alacsonyabb a piacon kapható egyéb ipari párásítás fúvókákhoz viszonyítva, hiszen a belső kialakítás és a furat készítésének metodikája más eljárással készül.

A munkafázisok között több, csakis kézzel végezhető folyamat rejlik, melyet gyakorlott ipari párásítás fúvóka gyártó munkatársaink az idők során pontosan kifejlesztettek.

Mindezen összetevők végeredményeként elmondható, hogy a HydroFlow ipari párásítás fúvókák által szétporlasztott aeroszolok (vízszemcsék) mérete rendkívül alacsony, így általánosságban kijelenthető, hogy a szétporlasztott víz a levegőbe érve azonnal elpárolog a környezet nedvesítése nélkül.

Minden méretű HydroFlow ipari párásítás fúvókának megvan a javasolt rögzítési magassága, így extrém alacsony helyiségekben is képesek vagyunk észrevehetetlenül porlasztani.

Előnyként elmondható továbbá, hogy a precíz belső kidolgozás miatt ipari párásítás fúvókáink teljesen hangtalanul porlasztanak, így akár irodai felhasználás esetén sem zavarják a dolgozókat munkájukban.

Természetesen a porlasztási csúcsok és az ipari párásítás fúvókákat tartó szórócsövek kialakításánál külön figyelmet fordítunk a belmagasságra, valamint az ipari párásítás rendszer alatt dolgozó munkatársakra, ezáltal gondoskodva arról, hogy humán komfort szempontból is megfelelően működtethető párásító rendszert adjunk át ügyfeleinknek.

Számos ügyfelünk megjegyezte, hogy az alatta dolgozó munkatársak észre sem veszik a HydroFlow ipari párásítás rendszerünket, hiszen a fúvókák észrevehetetlenül porlasztanak és a HydroFlow ipari párásítás fúvókák nem csöpögnek.

Az alábbiakban tájékozódhatnak a különböző típusú HydroFlow ipari párásítás fúvókák nyomás-térfogatáram adatairól, valamint a javasolt rögzítési magasságokról:

HydroFlow precíziós, cseppenésmentes ipari párásítás fúvókák:

60 μm 0,6 l/h 80 bar min. 2,7 m
100 μm 1,1 l/h 80 bar min. 3 m
150 μm 2 l/h 80 bar min. 4 m
200 μm 3 l/h 80 bar min. 5,5 m
220 μm 4,6 l/h 80 bar min. 6,5 m
250 μm 6,3 l/h 80 bar min. 7,5 m
270 μm 8,6 l/h 80 bar min. 8,5 m

Utóbbi 2 fúvókánkat leginkább kültéri adiabatikus hűtésre, azon belül a legtöbb esetben kondenzátor előhűtésre szoktuk alkalmazni, de kiválóan használhatóak beltéri páratartalom szabályozásra is légcsatornába integrált ipari párásítás rendszerekben vagy extrém nagy belmagasságú csarnokokban.