HydroFlow_ipari_parasitas

HydroFlow prémium minőségű, professzionális ipari párásítás rendszerek

Az általunk képviselt ipari párásítás technológia minden elemében magas fokú minőséget és több szempontból jól átgondolt tervezést tartalmaz.

A HydroFlow ipari párásítás rendszerek előnyei:

  • Cseppenésmentes és dugulásmentes működés
  • Finom szemcseméret
  • Komfortos és halk porlasztás
  • Higiénikus üzem
  • Tartósság és megbízhatóság, egyszerű felépítés
  • Alacsony villamos-energiafogyasztás
  • Extrém alacsony karbantartási költségek

Cseppenésmentes és dugulásmentes működés – HydroFlow ipari párásítás rendszerek

Mindegyik általunk tervezett és kivitelezett ipari párásítás rendszer alapvető tulajdonsága a cseppenésmentes üzem. A speciális, precíziós HydroFlow ipari párásítás fúvókák, a többlépcsős vízkezelő rendszerünk, valamint egyedi kapcsolásunk lehetővé teszi a tartós-dugulásmentes működést és a cseppenésmentességet.

Finom szemcseméret – HydroFlow ipari párásítás fúvókák

Egyedi HydroFlow ipari párásítás fúvókáink speciális gyártása és kidolgozása mögött rendkívül sok fejlesztés rejlik. Az általunk használt ipari párásítás fúvókák külső és belső kialakítása révén a szállított víz térfogatárama alacsonyabb, mint a piacon kapható más ipari párásítás fúvókáké. A furat és a belső elemek tűrései pár százalékos pontossággal készülnék. Mindezek által az ipari párásítás fúvókáink által szétporlasztott víz aerosolok szemcsemérete apró, így válik a szóráskép és a porlasztás is rendkívül finommá.

Komfortos és halk porlasztás – HydroFlow ipari párásítás technológia

Ipari párásítás rendszereink tervezésénél kiemelt figyelmet fordítunk a humán komfortra, így a beporlasztási csúcsok kialakításánál figyelembe vesszük a magasságot és a rendszer alatt dolgozó munkatársak komfort érzetét. Éppen ezért ipari párásítás rendszereink komfortos működése elsősorban a jól átgondolt párásító rendszer kialakításban rejlik. Másodsorban pedig az ipari párásítás fúvókáink rendkívül halk üzeme teszi lehetővé az észrevehetetlen működést.

Higiénikus üzem – HydroFlow ipari párásítás – Vízkezelés

Ipari párásítás rendszereinket szinte minden esetben a kizárólag általunk forgalmazott vízkezelő egységekkel együtt tervezzük és szállítjuk partnereinknek. Speciálisan megtervezett vízkezelő rendszerünk biztosítja a steril és higiénikus vízminőséget az ipari párásítás rendszer megfelelő működéséhez. Ezentúl az ipari párásítás rendszer egyedi HydroFlow kapcsolása lehetővé teszi a víz folyamatos áramlását és regenerációját, így elősegíti a rendszer öntisztító mechanizmusát. Nincs lehetősége a baktériumok elszaporodásának a vízkezelő rendszerünk és az ipari párásítás rendszerünk egyetlen pontján sem. Minden beépített ipari párásítás rendszerelem rendelkezik továbbá ételipari minősítéssel, és egyes ipari párásítás elemeknek megvan a VDI 6022 német higiéniai tanúsítványa is, így több oldalról biztosítjuk a folyamatos, higiénikus működést.

Tartósság és megbízhatóság, egyszerű felépítés – HydroFlow ipari párásítás rendszerek

A HydroFlow ipari párásítás rendszerekről általánosan elmondható, hogy egyszerűen felépített ipari párásítás rendszerek, melyek nincsenek feleslegesen túlbonyolítva. Minden esetben gondolunk a későbbi könnyű és olcsó üzemeltethetőség lehetőségére, így a tervezésnél a lehető legegyszerűbb kapcsolásokkal, valamint a lehető legkevesebb forgó, kopó, mozgó alkatrész felhasználásával építjük meg ipari párásítás rendszereinket. Ettől fogva kisebb lehetőséget adunk a későbbi meghibásodásnak, így ipari párásítás rendszereink üzemeltetése kevesebb fejfájással és alacsonyabb üzemeltetési költségekkel megvalósítható a partnereinknek. Általánosan minden általunk épített ipari párásítás rendszerről elmondható a tartósság és a megbízhatóság, ezzel együtt pedig a gondozásmentes működés.

Alacsony villamos-energiafogyasztás – HydroFlow ipari párásítás – Energiamegtakarítás

Az ipari párásítás rendszerek egyszerű felépítésnek köszönhetően az ugyanezen elven működő párásító rendszerekhez viszonyítva a HydroFlow rendszerek kevesebb villamos-energiafogyasztással működtethetőek. A pneumatikus ipari párásítás rendszerekhez viszonyítva képesek vagyunk az 1/10-ed részének, míg meleg vizes (termikus) ipari párásítás rendszerekhez viszonyítva akár az 1/30-ad részének megfelelő energiafogyasztással megvalósítani a folyamatos működést és a szabályozott páratartalmat.

Extrém alacsony karbantartási költségek – HydroFlow ipari párásítás – Zero karbantartás

A HydroFlow ipari párásítás rendszerek egyszerű felépítésének, az általunk használt egyedi kapcsolásnak, a minőségi anyagoknak, valamint a speciális ipari párásítás fúvókáinknak köszönhetően extrém alacsony karbantartás igénye van ipari párásítás rendszereinknek. Ennek eredményeképpen az ipari párásítás rendszereink kevesebb meghibásodással, valamint kevesebb karbantartási költséggel üzemelnek.