PÁRÁSÍTÓ RENDSZEREK

Oxyma prémium minőségű, professzionális ipari párásítás

Az általunk képviselt párásító technológia minden elemében magasfokú minőséget és több szempontból jól átgondolt tervezést tartalmaz.

Kapcsolat

Az Oxyma párásító rendszerek előnyei:

  • Cseppenésmentes és dugulásmentes működés
  • Finom szemcseméret
  • Komfortos és halk porlasztás
  • Higiénikus üzem
  • Tartósság és megbízhatóság, egyszerű felépítés
  • Alacsony villamos-energiafogyasztás
  • Extrém alacsony karbantartási költségek
Crypto Icon 13

Cseppenésmentes és dugulásmentes működés

Mindegyik általunk tervezett és kivitelezett párásító rendszer alapvető tulajdonsága a cseppenésmentes üzem. A speciális, precíziós Oxyma fúvókák, a többlépcsős vízkezelő rendszerünk, valamint egyedi kapcsolásunk lehetővé teszi a tartós-dugulásmentes működést és a cseppenésmentességet.

Crypto Icon 15

Finom szemcseméret

Egyedi Oxyma precíziós fúvókáink speciális gyártása és kidolgozása mögött rendkívül sok fejlesztés rejlik. Az általunk használt fúvókák külső és belső kialakítása révén a szállított víz térfogatárama alacsonyabb, mint a piacon kapható más fúvókáké. A furat és a belső elemek tűrései pár százalékos pontossággal készülnék. Mindezek által a fúvókáink által szétporlasztott víz aerosolok szemcsemérete apró, így a válik a szóráskép és a porlasztás is rendkívül finommá.

Crypto Icon 14

Komfortos és halk porlasztás

Rendszereink tervezésénél kiemelt figyelmet fordítunk a humán komfortra is, így a beporlasztási csúcsok kialakításánál figyelembe vesszük a magasságot és a rendszer alatt dolgozó munkatársak komfort érzetét. Éppen ezért párásító rendszereink komfortos működése elsősorban a jól átgondolt rendszer kialakításban rejlik. Másodsorban pedig a fúvókáink rendkívül halk üzeme teszi lehetővé az észrevehetetlen működést.
Crypto Icon 13

Higiénikus üzem

Párásító rendszereinket szinte minden esetben a kizárólag általunk forgalmazott vízkezelő egységekkel együtt tervezzük és szállítjuk partnereinknek. Speciálisan megtervezett vízkezelő rendszerünk biztosítja a steril és higiénikus vízminőséget a párásító rendszer megfelelő működéséhez. Ezentúl a párásító rendszer egyedi Oxyma kapcsolása lehetővé teszi a víz folyamatos áramlását és regenerációját, így elősegíti a rendszer öntisztító mechanizmusát. Nincs lehetősége pangó víz kialakulásának és a baktériumok elszaporodásának a vízkezelő rendszerünk és a párásító rendszerünk egyetlen pontján sem. Minden beépített rendszerelem rendelkezik továbbá ételipari minősítéssel is, így több oldalról biztosítjuk a folyamatos, higiénikus működést.

Crypto Icon 15

Tartósság és megbízhatóság, egyszerű felépítés

Az Oxyma párásító rendszerekről általánosan elmondható, hogy nem túlbonyolított, sokkalta inkább egyszerűen felépített rendszerek. Minden esetben gondolunk a későbbi könnyű és olcsó üzemeltethetőség lehetőségére, így a tervezésnél a lehető legegyszerűbb kapcsolásokkal, valamint a lehető legkevesebb forgó, kopó, mozgó alkatrész felhasználásával építjük meg rendszereinket. Ettől fogva kisebb lehetőséget adunk a későbbi meghibásodásnak, így rendszereink üzemeltetése kevesebb fejfájással és alacsonyabb üzemeltetési költségekkel jár a partnereinknek. Általánosan minden általunk épített rendszerről elmondható a tartósság és a megbízhatóság, ezzel együtt pedig a gondozásmentes működés.

Crypto Icon 14

Alacsony villamos-energiafogyasztás

Az egyszerű felépítésnek köszönhetően az ugyanezen elven működő párásító rendszerekhez viszonítva az Oxyma rendszerek kevesebb villamos-energiafogyasztással működtethetőek. A pneumatikus párásító rendszerekhez viszonyítva képesek vagyunk az 1/10-ed részének, míg meleg vizes (termikus) párásító rendszerekhez viszonyítva akár az 1/30-ad részének megfelelő energiafogyasztással megvalósítani a folyamatos működést és a szabályozott páratartalmat.

Extrém alacsony karbantartási költségek

Crypto Illustration 01

Az Oxyma párásító rendszerek egyszerű felépítésének, valamint az általunk használt egyedi kapcsolásnak, a minőségi anyagoknak és a speciális fúvókáinknak köszönhetően extrém alacsony karbanartási szükséglete van a rendszereinknek. Ennek eredményeképpen a rendszereink kevesebb meghibásodással, valamint kevesebb karbantartási költséggel üzemelnek.

Konzultálni szeretne? Lépjen veünk kapcsolatba most!

Ha segítségre, információra van szüksége írjon nekünk és a lehető leghamarabb válaszolunk kérdésére.