BIZTONSÁG

Oxyma párásító rendszerek – Fontos szempont a biztonság

Kapcsolat

Párásító rendszereink tervezésekor számos tervezési fázisnál kiemelt figyelmet fordítunk a biztonságra.

A rendszereink biztonságos és megbízható üzemeltethetősége nem csak a kiválasztott magas minőségű rendszerelemeken múlik.

A magasnyomású ágban használt speciális, nyomásálló anyagokat speciálisan erre a célra tervezett anyagminőségekből állítjuk össze, valamint többszörösen túlméretezzük az évtizedeken át tartó problémamentes üzem érdekében.

Különös figyelmet fordítunk továbbá a rendszereinkben lévő központi vezérlésre, amelyet a piacon kapható legmegbízhatóbb elemekből állítunk össze.

Crypto Icon 13 2
Az ügyfeleink több programból és vezérlési megoldásból választhatják ki a számukra legmegfelelőbb megoldást egészen a legalapabb mechanikus-relés kapcsolástól a bonyolult PLC folyamatirányítási rendszerünkig, mely utóbbiból szintén több verzió áll rendelkezésre.

Általánosságban elmondható, hogy minden vezérlésünk tartalmaz biztonsági funkciókat, melyek gondoskodnak az esetleges fizikai károk megelőzéséről, továbbá a víz folyamatos regenerációjáról egyaránt.

Crypto Icon 15
Vezérléseinket a legtöbb esetben szünetmentes táppal látjuk el, így egy esetleges áramszünet esetén sem tud a rendszer az adott ciklusban ragadni.

A központi vezérléssel minden karbantartást egészen a szűrőbetétek cseréjétől előre jelzünk, így gondoskodunk arról, hogy a minden feltétele meglegyen a problémamentes működésnek.

Crypto Icon 14

A váltott üzemű magasnyomású szivattyúkkal egy váratlan meghibásodás esetén is képes a rendszer automatikusan tovább működni és tartani a gyártáshoz megfelelő páratartalom értéket.

Végül, de nem utolsó sorban a beépített Oxyma fúvókák, valamint a rendszereink kialakítása végett párásító rendszereink cseppenésmentesen, dugulásmentesen tudják garantálni az éveken át tartó folyamatos szórásképet és problémamentes működést.

Prémium minőségű és professzionális párásító rendszereink minden irányból garantálják az észrevehetetlenséget és a váratlan problémáktól mentes működést, amely tulajdonságokkal hamar az üzemeltetők kedvencévé válnak.

crypto illustration 18

Konzultálni szeretne? Lépjen veünk kapcsolatba most!

Ha segítségre, információra van szüksége írjon nekünk és a lehető leghamarabb válaszolunk kérdésére.