Növényházak

Automatizált páratartalom szabályozás

A kertészeteknek, és növényházak számára különösen hasznos párásító rendszereket alkalmazni. Mivel ezekben  a terekben a minimum relatív páratartalom 35% kell legyen,más esetben, ha az érték ez alá esik a meleg bent reked,a növények a kínzó hőségben nem tudnak megfelelően növekedni, fejlődni, akár ki is pusztulhatnak. A HydroFlow párásító rendszer használatával a növények aszalódása, elszáradása teljes mértékben elkerülhető. Sőt, ha a párásítás során felhasznált víz, a szükséges időközönként növény védőszerekkel van vegyítve a permetezés is megoldható a párásítással párhuzamosan.

A párásítással járó hatalmas előny, a szabályozhatóság, ami lehetővé teszi, hogy minden időben megfelelő legyen a páratartalom az zöldházalban/üvegházakban. Így válik, kiszámíthatóbbá és hatékonyabbá a termelés is.

Az Oxyma párásító rendszerek használata a kertészetek hőmérséklet és páratartalom szabályozásában is  tökéletes megoldást nyújtanak, akár természetes szellőzés mellet is.

  • A nyári hónapokban a párásító rendszer hűti is a levegőt,alacsony páratrtalom esetén pedig nedvesíti a zöldházat vagy üvegházat
  • A hidegebb hónapokban pedig páradús levegőt biztosít a fűtés következtében esetlegesen kialakult száraz levegő javítására,illetve ennek a megelőzésére.


Rendszereink lehetővé teszik a vetemények növekedését,gyarapodását, a magok fejlődését, trópusi és virágzó növények kellemes létét. e probléma léphet fel a permetezéssel kapcsolatban, mivel a hagyományos permetezési módszerek használata nem mindig könnyen kivitelezhető. De a már említett módon, a párásító rendszerbe adagolva a szükséges mennyiség, a szükséges időközönként tökéletes védelmet biztosít minden növény számára.

Ajánlatot kérne?
Írjon nekünk!

Ajánlatkérési űrlap