Gombatelepek

Automatizált páratartalom szabályozás

A gomba termesztés során, a gombák számára fejlődésük első szakaszában a 80-90%-os relatív páratartalom szint az ideális.

Párásító rendszereink használata lehetővé teszi, és nagyban megkönnyíti az elérni kívánt páratartalom biztosítását. Igényei szerint beállítható, ellenőrizhető működés mellett teszi mindezt, így minden adott a tökéletes termesztéshez. A külső tényezők nem befolyásolhatják a termesztés sikerét, a rendszer működése során. Ha a külső levegő száraznak bizonyul, a vezérlő segítségével beállítható a 70%-os páratartalom a mi a gombák növekedésének kedvez, és az Oxyma párásító rendszer biztosítja azt. Ez a %-os érték bármikor igény szerint változtatható.

A termesztő helyiségben előfordulhat, hogy kellemetlen szagok keletkeznek, ilyenkor a levegő cserélése bizonyult a legjobb és egyetlen megoldásnak eddig. Az Oxyma párásító rendszere megszünteti a kellemetlen szagokat, így nincs szükség a nyílászárókon keresztüli szellőztetésre. A nyílászárókat egyébként, eltakart, zárt állapotban tarják a termesztők, így védekezve a bogarak, rovarok ellen, amik hatalmas veszélyt jelentenek a termesztés során. Ugyanis, a helyiségbe bekerülő kártevők károsíthatják, akár tönkre is tehetik a termesztett állományt. Ennek kiküszöbölésére is alkalmasak a párásító rendszereink, melyek a ködösítés révén távol tartják a repülő szúnyogokat, bogarakat, rovarokat, így megóvva a termést.

Ajánlatot kérne?
Írjon nekünk!

Ajánlatkérési űrlap