HIGIÉNIA

Oxyma higiénikus párásító rendszerek

Kapcsolat
Az ipari párásító rendszereink tervezésénél az egyik fő szempontunk a higiénikus működtethetőség. Biológiai vízkezelésben szerzett tapasztalatainkat felhasználva olyan párásító rendszereket alkotunk, melyek hosszú éveken át garantálják a steril és higiénikus vízminőséget.
A beépített rendszerelemek mindegyike ételipari minősítéssel rendelkezik, így a beépített magas minőségű termékekkel is biztosítjuk a higiénikus működést.

A párásító rendszereink vízkezelő egysége olyan műszaki megoldásokat tartalmaz, amelyek elősegítik a víz folyamatos áramlását, így mozgásban tartjuk a vizet minden vízkezelő egységben, valamint a gyűjtő tartályban.

Ezentúl természetesen minden vízkezelő rendszerünk alap tartozéka az UV sterilizáló, melyet a vízkezelő rendszer végén helyezünk el.

A párásító rendszereink időszakos karbantartásakor klór-dioxidos vízfertőtlenítést végzünk a teljes vízkezelő rendszeren, valamint a magasnyomású ágon egyaránt.

Opcióként ügyfeleink kérhetik a rendszereinket folyamatos klór-dioxid adagolással is, így egy minimális koncentrációval folyamatosan gondoskodunk a biológiai sterilitásról a rendszer minden pontján egyaránt.
Crypto Illustration 01
crypto illustration 18

Az Oxyma párásító rendszerek magasnyomású ágának kialakítása szintén lehetővé teszi a víz folyamatos áramlását, így biztosítjuk a víz folyamatos tisztulását és regenerációját, továbbá nem adunk lehetőséget a pangó víz kialakulásának a rendszerek egyetlen pontján sem.

Összegzésül a tervezéskor és a telepítéskor egyaránt különös figyelmet fordítunk a pangó víz, a biofilm, valamint a baktériumok kialakulásának megelőzésére, így a kapot eredmény egy minden szempontból higiénikus rendszer, amelyet magasabb biztonsággal üzemeltethetnek partnereink.

Konzultálni szeretne? Lépjen veünk kapcsolatba most!

Ha segítségre, információra van szüksége írjon nekünk és a lehető leghamarabb válaszolunk kérdésére.