KOMFORT

Oxyma komfortos ipari párásítás

Észrevehetetlen porlasztás

Kapcsolat

Párásító rendszereink több szempontból álló tervezésénél kiemelt figyelmet fordítunk továbbá a porlasztó csúcsok alatt dolgozó emberek komfort érzetére.

A több, mint 1,5 évtizede folyamatosan nagy erővel fejlesztjük a saját prémium minőségű, precíziós fúvókáinkat, így büszkén kijelenthetjük, hogy az Oxyma fúvókák világelsőnek számítanak a fúvóka piacon.
Crypto Icon 13 4
A fúvókáink furatának és belső kidolgozásának rendkívül alacsony tűrései biztosítják a precíz működést, a maximálisan pontos átáramló térfogatáramot, valamint a minden esetben fúvóka típusonként egyforma szórásképet.

Az Oxyma precíziós fúvókák térfogatárama általánosságban elmondható, hogy alacsonyabb a piacon kapható fúvókák vízáteresztő képességével, hiszen a belső kialakítás és a furat készítésének metodikája más eljárással készül.

Crypto Icon 15
A munkafázisok között több, csakis kézzel végezhető folyamat rejlik, amelyet gyakorlott gyártó munkatársaink az idők során pontosan kifejlesztettek.

Mindezen összetevők végeredményeként elmondható, hogy az Oxyma fúvókák által szétporlasztott aerosolok (vízszemcsék) mérete rendkívül alacsony, így általánosságban kiejelnthető, hogy a szétporlasztott víz a levegőbe érve azonnal elpárolog.

Crypto Icon 14
Minden méretű Oxyma fúvókának megvan a javasolt rögzítési magassága, így extrém alacsony helyiségekben is képesek vagyunk észrevehetetlenül porlasztani.

Másik előnyként elmondható továbbá, hogy a precíz belső kidolgozás miatt fúvókáink szinte teljesen hangtalanul porlasztanak, így akár irodai felhasználás esetén sem zavarják a dolgozókat munkájukban.

Természetesen a porlasztási csúcsok és a fúvókákat tartó szórócsövek kialakításánál külön figyelmet fordítunk a belmagasságra, valamint a rendszer alatt dolgozó munkatársakra, ezáltal gondoskodva arról, hogy humán komfort szempontból is megfelelően működtethető rendszert adjunk át ügyfeleinknek.

Számos ügyfelünk megjegyezte, hogy az alatta dolgozó munkatársak észre sem veszik a rendszerünket, hiszen a fúvókák észrevehetetlenül porlasztanak.

Az alábbiakban tájékozódhatnak a különböző típusú Oxyma fúvókák nyomás-térfogatáram adatairól, valamint a javasolt rögzítési magasságokról:
Crypto Illustration 01

Oxyma precíziós, cseppenésmentes párásító fúvókák:

600,6 l/h (80 bar)» 2,7 m
1001,1 l/h (80 bar)» 3 m
1502 l/h (80 bar)» 4 m
2003 l/h (80 bar)» 5,5 m
2204,6 l/h (80 bar)» 6,5 m
2506,3 l/h (80 bar)» 7,5 m
2708,6 l/h (80 bar)» 8,5 m
Utóbbi 2 fúvókánkat leginkább kültéri hűtésre, legtöbb esetben kondenzátor előhűtésre szoktuk alkalmazni, de kivállóan alkalmazhatóak extrém nagy belmagasságú épületek esetén beltéri páratartalom szabályozásra is.
crypto illustration 18

Konzultálni szeretne? Lépjen veünk kapcsolatba most!

Ha segítségre, információra van szüksége írjon nekünk és a lehető leghamarabb válaszolunk kérdésére.